Háztartási vészhelyzet? A Nemzeti Közművek Otthon SOS szolgáltatásával biztosíthatja otthona biztonságát

2018.10.09

Csőtörés, dugulás, üveg, vagy kulcstörés, gázvezeték, vagy elektromos hálózati meghibásodás okozta káresemény bármikor előfordulhat otthon. A Nemzeti Közművek országosan elérhető OtthonSOS szolgáltatásával a háztartási vészhelyzetekben leveszi ügyfelei válláról az ügyintézés terhét és költségeit.

Már több, mint 21 ezer ügyfél veszi igénybe a Nemzeti Közművek Otthon SOS szolgáltatását, amely szám folyamatosan nő. A legnépszerűbb csomag a szolgáltatáson belül az OtthonSOS Plusz, amelyet az ügyfelek 70 %-a választott igen kedvező áron, hiszen a csomag ára csupán 590 Ft/hó. Ezen kívül a második legnépszerűbb a Gázszerviz csomag, szintén 590 Ft-os havi díjért, valamint a harmadik az alap csomag 390 Ft/hó áron.

A Nemzeti Közművek idén nyáron, szolgáltatása minőségének visszamérésére anonim ügyfélinterjúkat készített, amelyek pozitív visszaigazolást adtak a csomagok színvonaláról:

A szakembert akkor is javasolnám, ha fizetni kellene az óradíját.

Egyszer vettem eddig igénybe az Önök szolgáltatását. Csak szakembereket kértem a cirkóm javításához. Az Ügyintéző úr rendkívül segítőkész és hozzáértő volt. A hozzám irányított szakemberek egyszerűen igazi szakemberek, gyorsak, precízek voltak. Az Önök szolgáltatását már ajánlottam is egy szomszédomnak.”

A szolgáltatás eddig az NKM Áramszolgáltató Zrt. ügyfelei számára volt elérhető, azonban szeptembertől a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójának ügyfelei is igénybe vehetik az Otthon SOS szolgáltatást, ahol pluszban a Gázőrzők csomagra is előfizethetnek, amely a gázkészülék karbantartását teszi tervezhetővé és előre kalkulálhatóvá.

„Legjobban az tetszik, hogy bármikor hívható. Kedves, segítőkész munkatársaikkal találkoztam, akik megoldották a problémát. Ráadásul nem nekem kellett felderítenem, hogy a környékünkön ki foglalkozik ennek a problémának a megoldásával.

Az OtthonSOS szolgáltatással a háztartási vészhelyzetekben a Nemzeti Közművek 4 órán belül megbízható szakembert küld, korlátlan, 0-24 órás segítségnyújtást biztosít hétvégén és ünnepnapokon is, valamint 40.000 Ft-os értékben átvállalja a költséget háztartási vészhelyzetekben.

A bejelentéstől számított néhány percen belül kiérkezett az ügyletes munkatárs. Valódi szakember volt. Szakszerű, hatékony, gyors, egyszóval profi.

Nem csak vészhelyzet, de egyéb esetben is elérhető a szakemberajánlás szolgáltatása, így szerelési, javítási feladatokra is tud ajánlani az ügyfél számára megbízható szakembert, a hét minden napján, 0-24 óráig.