NKM Földgáz Online ügyfélszolgálat

 

Vegye kézbe gázügyeit! Online ügyfélszolgálatunkon nyomon követheti folyószámlája egyenlegét, megtekintheti és bankkártyájával ki is fizetheti gázszámláit, megadhatja mérőállását és regisztrálhat a környezetbarát E-gázszámla szolgáltatásra is. A regisztrációhoz készítse elő földgázszámláját, mert szüksége lesz az ott található adatokra!

A menüpontok segítségével az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő (lakossági és nem lakossági) fogyasztóink intézhetik ügyeiket.

Tájékoztatás

A Mozilla Firefox böngésző legújabb, 52.0 feletti verzióival online ügyfélszolgálatunk funkciói jelenleg nem használhatók teljeskörűen. Javasoljuk, hogy a megfelelő működés érdekében használjon Google Chrome vagy Internet Explorer böngészőt. Köszönjük megértésüket!

Karbantartás - online bankkártyás fizetés

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIB Bank rendszerének karbantartási munkálatai miatt 2018. február 15-én (csütörtök) 02:30 és 05:00 óra között, 2018. február 17-én (szombat) 01:30 és 04:00 óra között, és 2018. február 18-án (vasárnap) 01:30 és 04:00 óra között online ügyfélszolgálatunkon az internetes bankkártyás fizetés nem lehetséges. A kényelmetlenségért elnézést kérünk.

 

A funkciók használatához regisztráció szükséges. Ha kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1/20/30/70 474 9999-es számon.

Az online ügyfélszolgálat használatához szükséges technikai követelmények és feltételek itt olvashatóak.

A 20 m3/h-t  meghaladó névleges mérőteljesítményű felhasználóink az Vállalati ügyfelek menüpont alatt találják az ügyintézéssel kapcsolatos információkat.